Kom langs in onze showroom in Zaltbommel of Oss

 
Openingstijden

Caruzzo: nu met gratis poef

« terug naar het overzicht
Caruzzo: nu met gratis poef

Een comfortabel cadeau!

Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. Want wie nu bij een Leolux-dealer een Caruzzo-fauteuil bestelt, krijgt de bijpassende poef helemaal gratis!

Caruzzo is er in stof vanaf € 2.295,- en in leer vanaf € 2.575,-. De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil.

Ziet u zichzelf al zitten in uw eigen Caruzzo, met uw benen heerlijk op uw gratis poef?
Kom dan naar de Graauw interieurs in Zaltbommel of Oss.

Deze ranke, stijlvolle draaifauteuil van Frans Schrofer bewijst dat comfort en elegantie subliem kunnen samengaan. De binnen- en buitenzijde kunt u, onafhankelijk van elkaar, laten stofferen met elk type bekleding uit de Leolux-collectie. Kiest u voor stof of leer; voor de bekende voet Original of de nieuwe vierteens voet Pure? Voor eenheid of contrast?

Zo vormt u Caruzzo naar uw eigen hand.

Keuze uit twee voeten:


Leolux zou Leolux niet zijn als we niet zouden bekijken hoe we een model als Caruzzo nog verder konden verfijnen. Daarom is de fauteuil – en de bijpassende poef – er nu ook met de nieuwe vierteens voet ‘Pure’. De vorm is net wat strakker dan de versie ‘Original’ die natuurlijk ook nog niets aan stijl heeft ingeboet. Dus de vraag is aan u: gaat u voor ‘Original’ of ‘Pure’?

Nieuw: keuze uit twee poefs


Gelijktijdig met deze actie introduceren we een nieuw model poef. Voortaan heeft u keuze uit het bekende model Forte én de nieuwe poef Fine (met de onderstellen ‘Original’ en ‘Pure’).
Kenmerken

Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in twee zithoogtes (+2 cm).
Binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux bekleding, elke combinatie van stof en leer is dus mogelijk.
De aluminium draaivoet is leverbaar in een vier- en vijfteens versie.
De voet wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium en kan uitgevoerd worden in een lak- of epoxykleur. De handgreep van het neigmechaniek is beschikbaar in chroom of in een lakkleur die past bij de voet.
Voor extra comfort is er een bijpassende poef en deze is nu gratis!
Caruzzo is bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015.

 
 
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2020 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.