Openingstijden
Bekijk onze openingstijden
 
Wij zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

 
Artifort Andrea Barstoel
Prijs vanaf:
€ 911,00
Zacht, rond en uitnodigend. De vorm van de Andrea barstoel is als een bloem die in bloei staat: aangenaam om te bekijken vanuit elk perspectief. De Andrea barstoel valt op door zijn armsteunen en zit zeer comfortabel. Verkrijgbaar in twee zithoogtes: 61 en 81 cm. De Andrea is eveneens verkrijgbaar als een eetkamer- en vergaderstoel en een lounge fauteuil .

‘Met dit design wilden we een zachte, ronde, moderne expressie creëren. Andrea ziet er uitnodigend uit en biedt veel comfort’, leggen architecten Mårten Claesson, Eero Koivisto en Ola Rune uit. 'Naast de sculpturale kwaliteiten van het ontwerp, is het belangrijkste kenmerk de onderscheidende manier waarop de poten verrijzen tussen de gestoffeerde onderdelen. Dit geeft mogelijkheid om te spelen met de stoffen in combinatie met het onderstel.’

De zachte, ronde Andrea barstoel is ontworpen door de Zweedse architecten Claesson Koivisto Rune voor Artifort. Vanwege de zachte geometrie en de veelzijdigheid in stoffen en onderstelkleuren, past de stoel in elk interieur. Van hotellobby, restaurant en kantoorruimte tot in de keuken.
Lees meer
Waarom de Graauw?
  • Onze meubels worden met zorg samengesteld.
  • Laagste prijs garantie.
  • U bent altijd welkom om langs te komen in onze grote inspiratie winkels.
  • We houden u op de hoogte van uw order.
  • Persoonlijk interieuradvies.
Een vraag over dit product?
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2023 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.