Openingstijden
Bekijk onze openingstijden
 
Wij zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

 
Artifort Beso Barstoel
Prijs vanaf:
€ 463,00
De zeer succesvolle Beso stoelencollectie is uitgebreid met een serie draaibare barkrukken. Deze serie is verkrijgbaar in zowel een in hoogte verstelbare uitvoering met gasveer als in twee uitvoeringen met een vaste hoogte. Een comfortabele, beklede zitting op een gepoedercoat onderstel geeft de barkruk een moderne uitstraling.

Beso is een betaalbare en zeer veelzijdige stoelencollectie van de hand van onze Nederlandse ontwerper Khodi Feiz. De Beso stoelencollectie, dat 'kus' betekent in het Spaans, omvat een eetkamerstoel, een Beso eetkamerstoel met armleuningen, een Beso Lounge fauteuil en een barkruk.

De Beso dankt zijn krachtige uitstraling aan het eenvoudige lijnenspel, waardoor het ontwerp in alle interieurs past. De stoel kun je volledig naar je eigen smaak samenstellen door het combineren van jouw favoriete onderstel met een mooie stof en een optionele armleuning. De Beso stoelencollectie zit heel comfortabel, wat essentieel is om lekker lang te kunnen tafelen of te brainstormen!

Beso staat voor een nieuwe lijn binnen Artifort. Een nieuwe, economische productiemethode maakt het ontwerp betaalbaar, zonder in te leveren op zitcomfort en kwaliteit. ‘Wat ik bijzonder vind is de combinatie van rankheid, flexibiliteit en zitcomfort’, legt Feiz uit. 'Door de constructie van de stoel kunnen we Beso heel efficiënt stofferen, met een slim rits-systeem dat aan het zicht onttrokken is.’
Lees meer
Waarom de Graauw?
  • Onze meubels worden met zorg samengesteld.
  • Laagste prijs garantie.
  • U bent altijd welkom om langs te komen in onze grote inspiratie winkels.
  • We houden u op de hoogte van uw order.
  • Persoonlijk interieuradvies.
Een vraag over dit product?
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2023 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.