Openingstijden
Bekijk onze openingstijden
 
Wij zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

 
Artifort Gemini
Prijs vanaf:
€ 1.540,00
Een designfauteuil vol beweging, dynamiek en Artifort DNA. De vooruitstrevende Gemini van designer UNStudio - Ben van Berkel bestaat uit twee asymmetrisch vormgegeven zitelementen. De nieuwe Gemini Swivel Chair biedt nu nog meer variatiemogelijkheden. Het ontwerp is speciaal afgestemd op gebruik in een zakelijke omgeving.

Combineer spiegelbeelden of identieke tweelingen, speel met aantallen en kleuren. Plaats Gemini's met de “ruggen” tegen elkaar, of laat gebruikers naar elkaar kijken. Creëer de ultieme zitomgeving als een golfbeweging. Dat maakt Gemini een ideale blikvanger voor wachtruimtes, lounges, lobby’s en bibliotheken!

Net als de originele Gemini heeft de draaibare versie een gespiegelde twin en kan hij in één of twee kleuren gestoffeerd worden. Er is keuze uit veel verschillende kleuren, dus mogelijkheden te over! Het onderstel en het tafelblad bieden ook een brede selectie bijpassende of juist contrasterende afwerkingen, waardoor een multifunctionele en uiterst veelzijdige stoel wordt gecreëerd die past in elke werkomgeving.
Lees meer
Waarom de Graauw?
  • Onze meubels worden met zorg samengesteld.
  • Laagste prijs garantie.
  • U bent altijd welkom om langs te komen in onze grote inspiratie winkels.
  • We houden u op de hoogte van uw order.
  • Persoonlijk interieuradvies.
Een vraag over dit product?
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2023 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.