Openingstijden
Bekijk onze openingstijden
 
Wij zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

 
Artifort Mushroom
Prijs vanaf:
€ 1.893,00
Een ontwerp met zo’n duidelijke Artifort-handtekening als de Big Mushroom koesteren we. Zo’n klassieker hoort in onze collectie en daarom is hij weer terug.

Designer Pierre Paulin onderscheidde zichzelf met deze fauteuil door de organische vorm, opvallende kleuren en de revolutionaire productietechniek voor die tijd. Het idee voor de Mushroom ontstond toen Pierre Paulin keek naar vrouwen in badpak. Hij was gefascineerd door hoe de stof het lichaam omarmde. Hij wilde hetzelfde voor een stoel. Die inspiratie is terug te vinden in de prachtige rondingen en in de naadloze elastische stof die bestaat uit één stuk.

De Mushroom is het eerste meubel dat is vervaardigd met een naadloze, elastische stof. Het ontwerp zette in de jaren '60 dé toon voor sculptureel meubelontwerp.

Ooit geïntroduceerd als de F562, nu als Big Mushroom. De Big Mushroom is uitnodigend, royaal, zacht, uitgesproken en comfortabel, en een tikkeltje groter en luier dan zijn kleine broertje Mushroom. Een fauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten.
Lees meer
Waarom de Graauw?
  • Onze meubels worden met zorg samengesteld.
  • Laagste prijs garantie.
  • U bent altijd welkom om langs te komen in onze grote inspiratie winkels.
  • We houden u op de hoogte van uw order.
  • Persoonlijk interieuradvies.
Een vraag over dit product?
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2023 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.