Wij zijn weer open!

U kunt ons bezoeken ook zonder afspraak.
https://www.degraauw.nl/corona-maatregelen/
Jame
Jamé: comfortabele zitmeubelen voor ieder interieur


Een model met allure, een eigenzinnige zittenblijver, een moderne hoekbank, een betaalbare designbank of een leefbank voor het hele gezin… Jamé is al ruim veertig jaar dé specialist als het gaat om comfortabele banken en fauteuils. Zitmeubelen die door mensenhanden worden gemaakt in Nederland. Met aandacht, met vakmanschap, met liefde voor het vak. Designmeubelen van eigen bodem die een tijdloze basis vormen voor elke eigentijdse woonsfeer.

Nederlands design


Alle onderdelen van de Jamé banken en fauteuils worden in de eigen fabriek in Oss ontworpen en geproduceerd. Daar wordt gewerkt met geavanceerde machines, maar de kleinste details worden vakkundig met de hand afgewerkt. Bewonder de verrassende verhoudingen, de fraaie belijningen in de romp, het ultieme zitcomfort van de kussens en de verfijnde stiksels in de stoffering. Jamé levert kwalitatieve en betaalbare Nederlandse designmeubelen die tegen een stootje kunnen en sfeer geven aan het interieur.

Welke bank past bij jou?


Elk zitmeubel van Jamé heeft een eigen persoonlijkheid en karakter. Daarom hebben de modellen geen nummer, maar een naam. Ieder met unieke details waardoor er voor elke woonstijl een passende sfeermaker te vinden is. Bekijk de collectie, kom het zitcomfort van de banken ervaren in onze showroom in Oss of bij een van onze dealers en laat je informeren over de mogelijkheden voor de stoffering in eigentijdse kleuren. Want comfortabel zit je op een bank van Jamé!
Jame
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2021 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.