Wij zijn weer open!

U kunt ons bezoeken ook zonder afspraak.
https://www.degraauw.nl/corona-maatregelen/
Tempur Dekbed Tempur-Fit
Prijs vanaf:
€ 249,00
Dit All Season dekbed houdt uw lichaam het hele jaar door op de juiste temperatuur. Zowel in de winter als in de zomer kunt u genieten van optimaal slaapcomfort.

Dankzij een nieuwe technologie houden deze dekbedden uw lichaam altijd op de optimale temperatuur. U zult het minder snel te warm hebben en dus minder transpireren. Dit resulteer in een meer ontspannen nachtrust. Alle dekbedden zijn gevuld met Temprakon en eendendons. Dit is een revolutionaire technologie die een licht en heerlijk zacht gevoel combineert met eigenschappen die de temperatuur regelen.

Classic dekbed: in het Classic dekbed zijn de Temprakon vezels en het eendendons evenredig verdeeld over het hele dekbed. Hierdoor is er geen aparte warme en koude kant, maar zorgt het dekbed dat uw lichaam altijd de juiste temperatuur heeft.

Premium dekbed: naast de evenredige verdeling van eendendons en Temprakon vezels bevat het Premium dekbed nog een derde dimensie. Het omhulsel bevat nog een extra temperatuur regulerende laag. Hierdoor wordt de temperatuur en transpiratiebeheersing met 40% verbeterd ten opzichte van andere dekbedden. Hiermee biedt het exclusieve Premium dekbed de beste beschikbare technologie met betrekking tot het controleren van warmte, kou en transpiratie: Temprakon Triple3 Advance Technology.

Prijzen vanaf € 249,-.
Lees meer
Waarom de Graauw?
  • Onze meubels worden met zorg samengesteld.
  • Laagste prijs garantie.
  • U bent altijd welkom om langs te komen in onze grote inspiratie winkels.
  • We houden u op de hoogte van uw order.
  • Persoonlijk interieuradvies.
Een vraag over dit product?
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2021 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.