Wij zijn weer open!

U kunt ons bezoeken ook zonder afspraak.
https://www.degraauw.nl/corona-maatregelen/
Tempur North Slaapsysteem
Prijs vanaf:
€ 5.748,00
Het North Slaapsysteem is een compleet slaapsysteem waarvan het lijkt alsof het zweeft. Door de ronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst is er een zwevende uitstraling gecreëerd dat perfect past bij het gevoel dat het Tempur materiaal u geeft.

Het Tempur North Slaapsysteem bestaat uit verschillende onderdelen, waarmee u het bed helemaal naar uw eigen smaak kunt samenstellen. Kies uit de vele opties en creëer uw perfecte slaapsysteem. Gun uzelf een ontspannen nachtrust met de juiste combinatie van matras en oplegmatras. Het North Slaapsysteem is verkrijgbaar in twee elegante hoofdborden en drie kleuren.

Een uniek detail van het North Slaapsysteem is dat het bed lijkt te zweven. Dat komt onder andere door de ronde vormen die, onder andere voor het hoofdbord, gebruikt zijn. Tevens geeft het hoofdbord het bed niet alleen een elegante uitstraling, het beschermt u ook tegen kou en vocht dat afkomstig is uit de muren. Dat het North Slaapsysteem daarnaast geïnspireerd is op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden, ziet u terug in de beschikbare kleuren waarin dit unieke bed verkrijgbaar is.

Prijzen vanaf € 5.748,-.
Lees meer
Waarom de Graauw?
  • Onze meubels worden met zorg samengesteld.
  • Laagste prijs garantie.
  • U bent altijd welkom om langs te komen in onze grote inspiratie winkels.
  • We houden u op de hoogte van uw order.
  • Persoonlijk interieuradvies.
Een vraag over dit product?
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2021 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.