Openingstijden
Bekijk onze openingstijden
 
Wij zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

 
Openingstijden

pode actie

1 oktober 2019
Re-wool-actie | Edit en Insert
1 oktober t/m 31 december 2019
Relaxen op je eigen Pode Insert of Edit is tot het eind van het jaar wel heel voordelig. Als je bij deze modellen kiest voor een van de acht geselecteerde kleuren Re-wool, profiteer je namelijk van een uiterst aantrekkelijke prijs. Dus ontdek deze ijzersterke, modieuze én duurzame kwaliteitsstof en relax met Re-wool!


Re-wool modieus én duurzaam

De stof Re-wool van Kvadrat is mooi, ijzersterk en vooral duurzaam. 50% van de wol die gebruikt wordt, bestaat namelijk uit gerecyclede productieresten. Dat maakt deze stof tot een stijlvolle, en tegelijkertijd ook verantwoorde keuze. En dat vonden we reden genoeg om Re-wool op de modellen Edit en Insert extra aantrekkelijk te maken.[…]Aantrekkelijke prijs

Normaal gesproken valt Re-wool in een van de hogere prijsklassen in de Pode-bekledingscollectie. Maar tot het eind van het jaar bieden we acht fraaie kleuren van deze stof aan in de laagste prijsklasse. En daarmee kun je zomaar honderden euro’s besparen op een gloednieuwe Edit of Insert! De actie geldt van 1 oktober tot en met 31 december 2019, dus ga snel langs bij de graauw interiereurs en ontdek Edit en Insert in Re-wool.
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2023 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.