We zijn weer gewoon geopend volgens de normale openingstijden.

Toch liever een afspraak maken?
Klik dan hier voor een afspraak.

of bel: 0418-633330


https://www.degraauw.nl/corona-maatregelen/
Openingstijden

Over De Graauw

Bezoek onze showroom in Zaltbommel of Oss
Grondleggers Henry en Tonny de Graauw zijn hun bedrijf gestart in 1981. Na korte tijd ging hun bedrijf zo goed draaien dat de winkel veel te klein bleek te zijn, dus moesten ze een andere locatie zoeken, maar wel graag in Kerkdriel. Nadat ze in die tijd verhuisd waren is de zaak alleen maar blijven groeien en konden ze er niet onderuit om verschillende keren op die zelfde plaats uit te breiden. Inmiddels zijn ook de kinderen in het bedrijf werkzaam.

Het succes van de Graauw blijft voortduren en aangezien de kinderen de ambitie hebben de zaak in de toekomst over te nemen werd er naar een nieuwe locatie gezocht ter vervanging van de showroom Kerkdriel. Het oog was gevallen op een toplocatie aan de snelweg A-2 te Zaltbommel.

Sinds juni 2007 is de Graauw verhuisd naar zaltbommel en heeft het de naam "De Graauw Woon- en Slaapadvies" gekregen. Uiteraard zijn hier ook de bekende topmerken te vinden in verschillende woonstijlen. De Graauw interieurs is een echt familiebedrijf met in totaal 6 werknemers die allen hun uiterste best doen om U van dienst te zijn. U kunt bij ons terecht voor uw complete woninginrichting betreft wonen, Slapen, stoffering en verlichting in new classic, modern en design. Ook voor projecten kan U terecht bij De Graauw Woon- en Slaapadvies te Zaltbommel.

Graag tot ziens.
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2022 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.