Openingstijden
Bekijk onze openingstijden
 
Wij zijn zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

 
Openingstijden

De Graauw Interieurs brengt ideeën tot leven!

Bezoek onze showroom in Zaltbommel
Je wilt iets veranderen in je interieur maar je weet niet waar te beginnen.
Zeker als het op de inrichting van je huis aan komt. Je bent niet alleen gebonden aan de afmetingen, maar ook aan tal van andere factoren; bestaande meubels, gezinssamenstelling en meer. Daarom verstrekt De Graauw Interieurs gratis interieuradvies. Desgewenst inclusief een gedetailleerde 3d-tekening, zodat ook jouw idee helemaal tot leven komt. Een absolute aanrader, ook bij nieuwbouw!

Panklaar 3d-ontwerp
“Wij verstrekken al ruim 10 jaar gratis interieuradvies aan al onze klanten. Daarbij maken we gebruik van het speciaal hiervoor ontworpen computerprogramma Navigram, waarmee je ieder idee in een mum van tijd uitwerkt tot een gedetailleerd ontwerp. Zo weet je precies of alle meubels passen, hoe het als geheel oogt en of het ontwerp ook wel praktisch is. Vooral dat laatste wordt nog weleens over het hoofd gezien”, vertelt Jorgen de Graauw, die zelf gespecialiseerd is in het gebruik van dit interieurontwerpprogramma: “Maar ook als een klant nog niet echt een idee heeft, kunnen we van dienst zijn. In dat geval bekijken we allereerst wat de klant nu aan meubels heeft, daarna inventariseren we de wensen en tenslotte bekijken we samen met de klant wat voor meubels hij mooi vindt. Al deze input verwerken we vervolgens tot een panklaar 3d-ontwerp. Op deze manier kom je als klant niet snel voor onaangename verrassingen te staan.”

Wat moet je meenemen?
Navigram is een speciaal computerprogramma dat het mogelijk maakt om je nieuwe interieur 3-dimensionaal te bewonderen, voordat het bij je in de woonkamer arriveert. Zo worden al je twijfels weggenomen en weet je zeker dat je nieuwe interieur ook datgene brengt wat je er van te voren van verwacht. De werkwijze is simpel. Het enige dat je hoeft mee te nemen zijn een plattegrond van de ruimte(s) die je wilt inrichten inclusief de exacte maten, foto’s van alle in te richten ruimtes en ook foto’s van je huidige interieur. “Dit laatste is nodig om ons een idee te geven van je eigen smaak. Want wij kunnen wel iets mooi vinden, maar uiteindelijk telt alleen wat de klant ervan vindt. Wij zijn dan ook pas tevreden als de klant dat ook is”, aldus Jorgen.

Handig hulpmiddel
Steeds meer klanten maken gebruik van deze gratis vorm van interieuradvies. Vooral mensen die een nieuwbouwwoning hebben gekocht. Maar ook bij een bestaand huis heeft interieurontwerp aan de hand van 3d-tekeningen een groot aantal voordelen. “Wij lossen op deze manier ook problemen op waar mensen zelf niet meer uitkomen. Van een klant die een werkplek in de woonkamer wil, maar daar eigenlijk helemaal niet de ruimte voor heeft, een ander die een kleed wil, maar zelf niet weet hoe groot deze mag zijn, tot klanten die extra zitplaatsen willen creëren binnen een bestaand interieur. Ook bij dit soort zaken biedt een 3d-tekening uitkomst. Het is gewoon een bijzonder handig hulpmiddel waarmee je ideeën in een handomdraai concretiseert”, benadrukt Jorgen.

Maak een afspraak
Wil jij je ook weleens laten adviseren aan de hand van 3d-tekeningen? Neem dan contact op met De Graauw Interieurs om een afspraak in te plannen. De Graauw Interieurs is telefonisch te bereiken op 0418-633330, of stuur een e-mail naar info@degraauw.nl. Gewoon een keer binnenlopen, kan natuurlijk ook, maar dan kan het wel zijn dat de agenda voor interieuradvies vol zit.
 
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2023 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.