Leolux

Over LeoLux

Een goed zitmeubel, gemaakt door echte vakmensen, was in vroeger tijden een luxe die alleen de elite zich kon veroorloven. Dat is vandaag de dag gelukkig anders. Hoogwaardig comfort is voor veel meer mensen bereikbaar. Al tachtig jaar laten de specialisten van Leolux zich uitdagen door designers en kunstenaars om innovatieve ideeen over vorm, materialen en comfort te vertalen naar heerlijke zitmeubelen. Met een heldere visie op de toekomst verbinden we echt vakmanschap met de technieken van vandaag. Zo zoeken we naar het perfecte meubel om uw woonwensen te vervullen. Samen met u, want bij Leolux maken we elk product op bestelling, met alle opties die u wenst

Leolux

Laat je verleiden door Flint.

Zachte, organische vormen en een comfort waar je jarenlang van geniet. Flint is alles wat je van een Leolux verwacht. De reguliere adviesprijs voor de 2,5-zitsbank begint bij € 3.275. Maar als je kiest voor de mooie Italiaanse stof Varese, profiteer je nu tijdelijk van een speciale promotieprijs. En dan is hij er al vanaf € 3.195! Dus kies je favoriete opstelling en materialen en zorg dat jij kunt genieten van deze heerlijke eyecatcher.

Leolux

De verantwoorde keuze.

Duurzaamheid is al lang niet meer vrijblijvend. Voor geen enkel bedrijf en voor geen enkel persoon. Het is een verantwoordelijkheid die we delen. In het belang van toekomstige generaties, maar ook voor onszelf. Duurzaamheid zit in de essentie van elk Leolux-product: meubelen die dankzij het gebruik van hoogwaardige, verantwoorde materialen een leven lang meegaan. Maar we doen meer. Bij elke keuze die we maken, speelt duurzaamheid een rol. Daarnaast willen we de liefhebbers van onze producten inspireren om de meest verantwoorde keuze te maken bij de kenmerken die een meubel écht persoonlijk maken.

Leolux

Pallone

over LeoluxHét icoon van Leolux. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig. En misschien daarom wel zo succesvol. Pallone is een persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

Spelen met bekleding De twee ‘zones’ van de zitting (midden en buitenkant) zijn alleen leverbaar in leer. Voor de rugleuning kun je ook kiezen voor een bekleding in stof. Maar er is een uitzondering: je kunt Pallone ook volledig in een stretchstof laten uitvoeren.