Het juiste interieur wat matcht

Maak van je huis een thuis

Bij De Graauw Interieurs kunt u terecht voor al uw woonwensen!

Met de bekende merken bieden wij de hoogste kwaliteit in vakmanschap en afwerking. Goede service bieden aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. En dat al sinds 1980.

Met onze uitgebreide meubelcollectie, stofferingscollectie en eigen bezorgdienst kunnen onze interieuradviseurs u van A tot Z ontzorgen met de inrichting van uw (nieuwe) woning.

Geef een persoonlijke touch

Kies voor duurzame materialen

Bij De Graauw Interieurs Oss kunt u terecht voor al uw woonwensen! U kunt terecht om u te laten verrassen, inspireren en adviseren op het gebied van wonen in eigentijds design.

Van idee tot realisatie

Bent u niet helemaal tevreden over de inrichting van uw woonkamer of staat u voor de uitdaging een nieuw huis in te richten? Laat u compleet ontzorgen door het team van de Graauw interieurs in Oss. Samen met u gaan we op zoek naar uw ideale interieur. Of u nu op zoek bent naar een eethoek, een zithoek of een compleet interieur met raamdecoratie, onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag.

De Graauw interieurs

Dutch Design specialist in de regio.

Dutch Design staat wereldwijd bekend om zijn vooruitstrevende, conceptuele ontwerpen met een speelse twist. Een gedurfde handtekening is onmiskenbaar voor ontwerpen van Nederlandse bodem. Denk aan niet-alledaagse vormen, intrigerende materiaalcombinaties en speelse, heldere kleurencombinaties. Natuurlijk altijd passend te maken bij de persoonlijke woonwensen: Dutch Design iconen zijn te personaliseren met de keuze uit tal van hoogwaardige materialen, rijke stoffen en prachtige leersoorten in een breed palet van kleuren. Zo is ieder designmeubel altijd uniek.

 

Dutch Design wordt vervaardigd uit liefde voor design en met oog voor detail. Om streng toe te zien op de hoogste kwaliteitsstandaard, en met oog voor een goede toekomst van de wereld om ons heen, worden Nederlandse designmeubelen zoveel mogelijk dichtbij huis geproduceerd. Lokale productie zit in het DNA van gerenommeerde designmerken als Artifort, Leolux, Pode, Label, Bert Plantagie en Pastoe. Door middel van hoogwaardig vakmanschap en met gebruik van eerlijke, duurzame materialen worden Dutch Design meubelen met de hand gemaakt. Dat resulteert in een tijdloos designitem van de hoogste kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt.