Openingstijden
Bekijk onze openingstijden
 
Wij zijn zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

 
Pode
Pode is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde ontwerpers die hun sporen verdiend hebben, en elke keer weer vernieuwende, innovatieve creaties afleveren. Een speciale rol is weggelegd voor artdirectors Roderick en Claire Vos. Zij geven de Pode-collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp.

Kom Pode design banken uitproberen en laat u inspireren in onze Showroom Oss of Zaltbommel! Vraag om een afspraak en onze adviseurs maken tijd voor u vrij.
Pode
Vakkundig vervaardigd

Een goed ontwerp is nog maar het begin. Om meubel na meubel de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, heb je de beste vakmensen nodig. En die vind je in de Pode-fabrieken. Echte professionals met een passie voor meubels maken. Ze richten zich bovendien niet alleen op hun eigen specialisme. Iedereen weet precies hoe het hele proces in zijn werk gaat en kan waar nodig een handje helpen om het eindresultaat te perfectioneren. Van de houtverwerker tot de stoffeerder en de lakspecialist, iedereen staat garant voor een kwaliteit die je meteen ziet, en jarenlang merkt.

Perfect persoonlijk

Bij Pode maak je design zo persoonlijk als je zelf wilt. We produceren niet op voorraad, maar voor jou persoonlijk. Je hebt daarom een universum aan opties en mogelijkheden tot je beschikking om elk meubel en elk accessoire perfect naar jouw hand te zetten. Je interieur is tenslotte net zo uniek als jijzelf. En daarom liggen de kleuren, opstelling en afwerking van jouw meubel in helemaal in jouw handen. Alleen op die manier nemen ze jouw vingerafdruk over.

Roderick en Claire Vos

Roderick Vos vindt de samenwerking nog steeds ‘wonderbaarlijk’, in positieve zin dan. “De samenwerking tussen een fabrikant en een ontwerper betekent normaal gesproken dat de ontwerper een ontwerp levert en dat de fabrikant daarmee naar eigen inzicht aan de slag gaat. Dat is nu wel even anders. We zijn een compleet merk aan het opbouwen en dat was al jarenlang een stoute droom.

Claire: “En dan is het heel prettig dat je al 32 jaar samenwerkt. Gelukkig zijn we heel complementair, dat zie je wel meer bij designduo’s. Maar het is voor het eerst dat al onze disciplines zo naadloos in elkaar overlopen. Na de eerste bespreking wisten we al: we willen een hele kamer kunnen inrichten met alleen maar Pode producten. Dat zal in de praktijk niet vaak gebeuren maar in principe kan het wel. Daarom is de collectie verbreed met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, kussens en ook een plaid, een zitzak en een karpet in de collectie.

De wereld van Pode

“Kom binnen, in de wereld van Pode. Je kent ons misschien van het meubelmerk Leolux maar hier willen we je graag voorstellen aan het vernieuwde Pode.

Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én artdirectors over Pode ontfermd hebben.
De Graauw Zaltbommel - De Graauw Woonboulevard Oss - Sitemap
© 2023 De Graauw Interieurs - Online Identity & Solutions B.V.